Wasdroger reparatie Rotterdam

Wasdroger reparatie Rotterdam

Wasdroger reparatie Rotterdam: algemene droogcycli, uitgelegd

De wasdag is misschien niet ieders favoriete tijd van de week, en als je verwarrende cyclusnamen toevoegt, kan een simpele lading aanvoelen als het leren van een vreemde taal. We begrijpen het: je wilt je kleding zo lang mogelijk kunnen dragen, maar je weet niet welke droogprogramma’s je daarbij kunnen helpen.wasdroger reparatie Rotterdam

Gelukkig kun je met een beetje knowhow het juiste droogprogramma kiezen om je kleding de juiste droging te geven die ze verdienen. Hier zijn zes droogprogramma’s die u moet kennen voordat u uw volgende lading droogt.

Regelmatige/Getimede Cyclus

Aangezien dit de heetste droogstand is, moet deze worden gereserveerd voor alleen de zwaarste stoffen, zoals lakens en beddengoed, handdoeken, jeans en joggingbroeken. Tijdens een Tijdprogramma kun je kiezen hoe lang je je kleding wilt drogen, wat het vooral handig maakt voor drukke huishoudens.

Houd er ook rekening mee dat de hoge temperaturen van de normale cyclus ervoor kunnen zorgen dat stoffen verbleken. Hoewel dit slecht is voor kleuren, is het effectief in het uitzonderlijk schoon krijgen van wit.

Wasdroger reparatie Rotterdam: Automatische cyclus

Sommige van de nieuwste drogers zijn nu uitgerust met speciale vochtsensoren die automatisch de droogheid van je kleding controleren in plaats van op een timer te draaien (ongeacht hoe droog of vochtig je wasgoed is). Zodra de sensoren hebben vastgesteld dat uw kleding droog is, stopt de cyclus of blijft deze een paar minuten aan de lucht drogen, afhankelijk van het merk en model.

Het extra tuimelen na het drogen is vooral handig om kreuken te voorkomen, aangezien koelere kleding beter kreukvrij is dan kleding die warm is. Houd er rekening mee dat, net als bij het normale programma, het automatische programma waarschijnlijk de warmste stand van uw droger is en alleen op bepaalde stoffen mag worden gebruikt.

Permanente Perscyclus

In de jaren ’50 was de permanente persmethode voor het behandelen van kleding om kreuken tegen te gaan grotendeels verbeterd. Als gevolg hiervan werd meer kleding permanent geperst en om ze goed te verzorgen, ontwikkelden fabrikanten het programma Permanente Pers op zowel wasmachines als drogers.

Over het algemeen mogen synthetische stoffen, zoals polyester, rayon, nylon en spandex alleen worden gedroogd op de permanente perscyclus. Met een zachte rotatie van de kuip en middelmatige hitte, is de droogcyclus van de Permanente Pers gemakkelijk voor kleding en kreukt het niet.

Wasdroger reparatie Rotterdam: Luchtpluiscyclus

Zoals de naam al doet vermoeden, trekt de Air Fluff-cyclus lucht uit de kamer om je spullen een beetje opfrissen. Houd er rekening mee dat de Air Fluff-cyclus geen warmte gebruikt, en daarom zullen stoffen die nat zijn, niet volledig drogen. Dit is vooral handig voor items zoals dekbedden, donzen kussens of gezwollen jassen die niet per se hoeven te worden schoongemaakt, maar alleen moeten worden bijgewerkt.

Gevoelige/zachte cyclus

Laten we eerst verduidelijken: hoewel de delicate cyclus suggereert dat het kan worden gebruikt voor kledingstukken die speciale zorg nodig hebben, mogen bijzonder delicate items (zoals dameslingerie) nooit in een droger worden gedroogd.

Andere speciale stoffen, waaronder rayon en zijde, moeten echter worden gedroogd op de fijne wascyclus. Verrassend genoeg is de delicate cyclus het beste voor hoogwaardige stoffen, waaronder sportkleding en bekleding die bij hoge temperaturen kunnen beschadigen of rafelen.

Bovendien helpt de Gentle-cyclus ook om delicate details op kledingstukken te behouden, van kralen, pailletten en borduursels tot opstrijktransfers en emblemen.

Stoomcyclus

Een van de nieuwste droogfuncties is de mogelijkheid om stoom te creëren om kledingstukken snel op te frissen. Zie het als een stomerij in uw droger. Hoewel stoom je kleding niet zo droog maakt als andere programma’s, is de stoom effectief in het verwijderen van geuren uit kleding en kan het zelfs helpen om kreukels te verwijderen. En maak je geen zorgen, ondanks de mythes, zal het stoomdroogprogramma je kleding niet krimpen (dat gebeurt in de wasmachine met echt heet water).

Wasdroger reparatie Rotterdam staat vanaf heden ook voor u klaar overal in Zuid Holland, onder andere in Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Bernisse, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Den Haag / ‘s-Gravenhage, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk en Krimpen aan den IJssel.

Wasdroger reparatie Rotterdam

Wij kunnen u overal van dienst zijn in Zuid Holland. Zowel uw wasmachine reparatie als uw vaatwasser reparatie kan snel en eenvoudig geregeld worden door uw witgoed monteur voor al uw witgoed reparatie.