Wasdroger reparatie Utrecht

Wasdroger reparatie Utrecht

Wasdroger reparatie Utrecht: Leer hoe u uw droger zo lang mogelijk kunt laten werken.

Een droger gaat gemiddeld tien tot 25 jaar mee. Hoe lang deze meegaat, hangt van veel factoren af, waaronder de kwaliteit van de droger, hoe deze wordt onderhouden en meer. Blijf lezen om meer te weten te komen over het onderhoud van de droger dat de levensduur aanzienlijk kan verlengen. Als u reparatie of onderhoud aan uw apparaat nodig heeft, neem dan contact op met wasdroger reparatie Utrecht voor hulp.

wasdroger reparatie utrecht

Volg de instructies in de handleiding van uw droger

Uw droger wordt geleverd met een gebruikershandleiding en u moet deze lezen. Hoewel we algemeen advies kunnen geven dat voor de meeste drogers werkt, is de waarheid dat elke machine anders is. Volg het specifieke advies voor uw machine boven elk ander advies dat u krijgt.

Wasdroger reparatie Utrecht: Wasgoed verdelen op stofgewicht

Veel mensen sorteren hun wasgoed op kleur. Dit is logisch om te voorkomen dat een rood hemd je witte was roze kleurt, maar de kleding van vandaag is vaak kleurveilig. Als dat het geval is, moet u sorteren op gewicht. Dit komt omdat lichtgewicht stoffen veel sneller drogen dan zware stoffen.

Als je veel zware stoffen hebt in een lading die anders licht is, dan moet je droger blijven drogen totdat alle zware dingen zijn opgedroogd. Als je lichtgewicht artikelen bij elkaar zet, kunnen ze sneller drogen en hebben ze minder tijd nodig.

Wasdroger reparatie Utrecht: Maak je droger schoon

U moet de pluisjes na elke wasbeurt uit uw droger verwijderen. Als dat niet gebeurd, dan kunnen pluisjes zich ophopen en vast komen te zitten in de kieren en spleten van uw droger. Zelfs kleine hoeveelheden pluisjes kunnen zich na verloop van tijd ophopen en uw droger minder efficiënt maken. Slecht afgesloten deuren kunnen ook leiden tot schimmelgroei en langere droogtijden.

Verlaag de hitte- en droogtijden

Je hebt niet voor elke lading kleding hoge temperaturen nodig. Elke lading heeft een andere hoeveelheid tijd nodig, afhankelijk van de hoeveelheid kleding die erin zit en wat erin zit. Als je geen haast hebt, verlaag dan de temperatuur en stel deze in op een cyclus van 40 minuten. Als dat niet is gebeurd, kun je het nog tien minuten terugzetten.

Luchtdroger indien mogelijk

Als het een mooie dag is en je hebt lichte kleding, overweeg dan om deze aan de lucht te laten drogen. Dit helpt niet alleen de slijtage van uw droger te verminderen, maar het vermindert ook het energieverbruik en het kan de levensduur van uw droger helpen verlengen. Je hoeft het niet elke keer te doen om het verschil te maken.

Hulp nodig met het vinden van Apparaten? Wasdroger reparatie Utrecht is er voor u.

Als u reparatie of onderhoud aan uw droger nodig heeft, kunt u ons bellen.

 Laat ons weten hoe we je kunnen helpen